Hulp nodig? Praat met een deskundige

+126-632-2345

Als ondernemer is het belangrijk om efficiënt te werk te gaan en kosten te besparen waar mogelijk. Dit geldt ook voor het zakelijk rijden. Echter, het aanschaffen van een nieuwe auto of het afsluiten van een langdurig leasecontract kan een grote financiële verplichting zijn. Gelukkig is er een oplossing voor ondernemers die flexibiliteit en efficiëntie willen combineren: zakelijke shortlease en supershortlease.

Wat is zakelijke shortlease?

Zakelijke shortlease is een vorm van leasen waarbij je voor een kortere periode een auto leaset, meestal tussen de 1 en 24 maanden. Dit is ideaal voor ondernemers die niet gebonden willen zijn aan een langdurig leasecontract, maar wel de voordelen van leasen willen ervaren. Bij zakelijke shortlease betaal je een vast bedrag per maand, waarin alle kosten zoals verzekering, onderhoud en wegenbelasting zijn inbegrepen. Zo kom je niet voor onverwachte kosten te staan en heb je meer grip op je uitgaven.

De voordelen van supershortlease

Een nog kortere vorm van leasen is supershortlease. Hierbij lease je een auto voor een periode van 1 tot 12 maanden. Dit is ideaal voor ondernemers die tijdelijk extra vervoer nodig hebben, bijvoorbeeld voor een project of een tijdelijke werknemer. Ook bij supershortlease zijn alle kosten inbegrepen in het maandbedrag, waardoor je niet voor verrassingen komt te staan. Daarnaast is het mogelijk om de auto na de leaseperiode kosteloos in te leveren of om te ruilen voor een andere auto. Zo ben je altijd flexibel en zit je niet vast aan een langdurig contract.

Een slimme keuze voor ondernemers

Zakelijke shortlease en supershortlease zijn een slimme keuze voor ondernemers die flexibiliteit en efficiëntie willen combineren. Je hebt geen grote investering nodig voor de aanschaf van een auto en je zit niet vast aan een langdurig contract. Bovendien zijn alle kosten inbegrepen in het maandbedrag, waardoor je meer grip hebt op je uitgaven. Zo kun je als ondernemer efficiënt en kostenbesparend rijden, zonder lange termijn verplichtingen.

Ben jij als ondernemer op zoek naar een flexibele en efficiënte manier van zakelijk rijden? Dan is zakelijke shortlease of supershortlease wellicht iets voor jou. Ontdek de voordelen en maak een slimme keuze voor jouw onderneming.